- بازرسي فني وبهداشتي مراكز توليد ونگهداري مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي و اعمال روشهاي نوين كنترل
-
شناسايي واحدهاِي توليدي غيرمجاز واعمال ضوابط وقوانين در مورد آنها
-
صدور مجوز ورود مواد اوليه غذايي آرايشي بهداشتِي(در مورد مواد فرآوري شده از طريق اداره کل مجوز صادر مي گردد)
-
صدور گواهي بهداشتي براي صادرات مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي
-
صدور پروانه مسئول فني واقدام براي اخذ پروانه هاي تاسيس بهره برداري و ساخت از طريق اداره کل
-
شرکت درکمیته های کنترل ونظارت وشرکت درتهیه استانداردهای مربوط به روشهای ساخت وکنترل موادخوردنی-آشامیدنی.
-
مطالعه وجمع آوری اطلاعات فنی در مورد مواد خوردنی-آشامیدنی وارده به کشور .
-
بررسی فرمولها وترکیبات موادغذایی- آشامیدنی وارده به کشور ومیزان اختلاف آنها بافرمول وترکیب اولیه ارائه شده.
-
اقدام به تشکیل واداره کنفرانس- سمینارها جهت آشنا ساختن کارمندان باخط مشی وروشهای مربوط.
-
پیگیری پرونده های ارسالی تخلفات واحدهای تولیدی به مراجع قضایی تاحصول نتیجه .
-
مطالعه درمورد مواد مختلفی که مصرف آنها ازطرف سازمانهای بهداشتی و بین المللی منع شده است وتهیه گزارش به مقام مسئول.
-
آموزش مسئولين فني کارخانجات ودانشجوِيان وهمکاري در تهيه برنامه هاي آموزشي واطلاع رساني از طريق رسانه هاي گروهي
-
نظارت بر اجراي GMPوGHPدر مراکز توليد ونگهداري مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي و تلاش براي ايجاد بستر مناسب براي اخذ گواهي HACCP