• بازرسي فني وبهداشتي مراكز توليد ونگهداري مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي و اعمال روشهاي نوين كنترل
  • شناسايي واحدهاِي توليدي غيرمجاز واعمال ضوابط وقوانين در مورد آنها

  • صدور مجوز ورود مواد اوليه غذايي آرايشي بهداشتِي(در مورد مواد فرآوري شده از طريق اداره کل مجوز صادر مي گردد)

  • صدور گواهي بهداشتي براي صادرات مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي

  •  صدور پروانه مسئول فني واقدام براي اخذ پروانه هاي تاسيس بهره برداري و ساخت از طريق اداره کل

  • شرکت درکمیته های کنترل ونظارت وشرکت درتهیه استانداردهای مربوط به روشهای ساخت وکنترل موادخوردنی-آشامیدنی.

  • مطالعه وجمع آوری اطلاعات فنی در مورد مواد خوردنی-آشامیدنی وارده به کشور . 

  • بررسی فرمولها وترکیبات موادغذایی- آشامیدنی وارده به کشور ومیزان اختلاف آنها بافرمول وترکیب اولیه ارائه شده.

  • اقدام به تشکیل واداره کنفرانس- سمینارها جهت آشنا ساختن کارمندان باخط مشی وروشهای مربوط.

  • پیگیری پرونده های ارسالی تخلفات واحدهای تولیدی به مراجع قضایی تاحصول نتیجه .

  • مطالعه درمورد مواد مختلفی که مصرف آنها ازطرف سازمانهای بهداشتی و بین المللی منع شده است وتهیه گزارش به مقام مسئول.

  • آموزش  مسئولين فني  کارخانجات ودانشجوِيان  وهمکاري در تهيه برنامه هاي آموزشي واطلاع رساني از طريق رسانه هاي گروهي

  • نظارت بر اجراي GMPوGHPدر مراکز توليد ونگهداري مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي و تلاش براي ايجاد بستر مناسب براي اخذ گواهي HACCP