1. دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فراورده و مواد اولیه غذایی، آشامیدنی و بسته بندی تولید داخل و وارداتی
  2. دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی کارگاه
  3. دستورالعمل اجرایی نحوه صدور،اصلاح وتمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش و توزیع فراورده های غذایی و آشامیدنی
  4. دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی
  5. دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی طعم دهنده ها جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود
  6. دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت و فروش آزاد فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  7. دستورالعمل صادرات محصولات لبنی به ژاپن
  8. دستورالعمل صادرات فراورده های شیلاتی صادراتی به اتحادیه اقتصادی اوراسیا
  9. دستورالعمل اجرایی بررسی، ارزیابی و ثبت منابع واردات مواد اولیه و فرآورده نهایی
  10. دستورالعمل اجرایی نحوه رسیدگی به تخلفات TTAC
  11. دستورالعمل اجرایی فرایند ثبت سفارش، ترخیص و مجوز مصرف
  12. دستورالعمل نمونه برداری از کالاهای وارداتی مشمول نمونه برداری توسط معاونت های غذا ودارو از گمرکات (برنج، گندم، چای و روغن)
  13. ضوابط سامانه رهگیری و اصالت کالا
  14. دستورالعمل اجرایی صدور/ تمدید/ اصلاح پروانه بهداشتی ورود و افزایش قلم مواد اولیه، اقلام بسته بندی و محصولات فرایند شده غذایی و آشامیدنی مشمول ثبت منبع و محصول
  15. دستورالعمل فرایند های پس از برداشت پسته برای کاهش آفلاتوکسین
  16. دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور/ تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای محصولات تراریخته
  17. دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی
         دستورالعمل صادرات پسته به اروپا