تاریخ : يکشنبه 26 مهر 1394
کد 131

سخنرانی رئیس اداره غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو درمدارس دخترانه به مناسبت روز جهانی غذا

.
سخنرانی رئیس اداره غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو درمدارس دخترانه به مناسبت روز جهانی غذا جi

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو مراسم سخنرانی دکتر رمضانی رئیس اداره غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور مسئولین آموزش و پرورش استانی در مدرسه دخترانه مکتبی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد. در این مراسم ضمن تبریک این روز توسط ایشان، با زبانی ساده به دانش آموزان برچسب های چراغ راهنمای تغذیه ای توضیح و چندین نکته کلیدی سلامت ارائه گردید.

دکتر رمضانی در این سخنرانی تاکید کرد با چند روش ساده می توان سلامتی را به خود و خانواده به ارمغان آورد. ایشان در ادامه پنج نکته کلیدی سلامت را شستشوی دست قبل و بعد از غذا، پخت کامل مواد غذایی، جداسازی مواد خام و پخته شده از همدیگر، شرایط نگهداری مناسب مواد غذایی در درجه حرارت مناسب و استفاده از آب و مواد غذایی سالم عنوان کردند. همچنین در این مراسم ضمن پخش پمفلت های آموزشی چراغ راهنمای تغذیه ای، سوالاتی در این مورد مطرح و به برندگان جوایزی اهدا گردید. در خاتمه مراسم نیز بین دانش آموزان بسته های غذایی حاوی شیر به عنوان صبحانه سالم توزیع گردید.