تاریخ : دوشنبه 27 مهر 1394
کد 132

گرامیداشت روز جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

.
وزونت



به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر نجفی ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا در مصاحبه با مطبوعات و رسانه ها خاطر نشان کردند: در طول سال گذشته شش هزار مرتبه بازدید از مراکز تولید مواد غذایی استان صورت گرفته بود که در ۱۸۰ مورد با عدم انطباق استاندارد در این واحدها مواجه شدیم و ۵۶ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند . حدود 10000 مورد نیز نمونه از انواع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در آزمایشگاه های کنترل غذا معاونت مورد آزمون قرار گرفتند که حدود 90 درصد آن ها با استاندارد های مربوزه مطابقت داشتند.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: خوشبختانه بسیاری از کارخانه های تولیدی محصولات غذایی در استان دارای استانداردهای جهانی بوده و به خوبی توانسته اند به بازارهای اروپایی و آسیایی راه پیدا کنند . ایشان همچنین در ادامه خاطر نشان کردند: آذربایجان‌شرقی تنها استانی است که تولیدات مواد غذایی خود را به بیش از 50 کشور جهان صادر می کند. ایشان همچنین از شروع برنامه نظارت و کنترل جدی بر واحدهای تولید آبلیمو خبر دادند.