تاریخ : شنبه 14 آذر 1394
کد 156

برگزاری دوره های آموزشی آشنایی با روشهای کنترل آزمایشگاهی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تبریز

.




به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، به منظور تحقق شعار "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" و به جهت فرهنگ سازی و افزایش سطح آگاهی جامعه در مورد مصرف غذای سالم و ایمن ، دوره آموزشی آشنایی با روشهای کنترل آزمایشگاهی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ویژه دبیران علوم تجربی و مربیان بهداشت ناحیه 3 آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با حضور معاون غذا و دارو ، مدیر ناحیه 3 آموزش و پرورش استان، مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو و کارشناسان آزمایشگاه بمدت یک روز کاری برگزار گردید. در این دوره دبیران ارجمند علوم تجربی و مربیان محترم بهداشت با روشهای پایش باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، انواع نگهدارنده ها، رنگ و افزودنی های مجاز و غیر مجاز ، میکروب شناسی، فراورده های لبنی و گوشتی، کنترل انواع ظروف پلیمری بسته بندی، ضمن آموزش تئوری بصورت عملی نیز ، با انواع روشهای فیزیکو شیمیایی آزمایشگاهی و روشهای پیشرفته دستگاهی آشنا شدند. این دوره تا آخر سال در روز های پنجشنبه هر هفته برگزار خواهد گردید
.