صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
EN
دسترسی سریع
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
صفحه اصلی
معاونت
تاریخچه معاونت
معرفی معاون غذا و دارو
اهداف سازمان
چارت سازمانی
تماس با معاونت
مدیریت ها
مدیریت نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
مدیریت نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی
مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی
ادارات
اداره فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل
اداره پیشگیری از قاچاق
اداره امور عمومی
مرکز تحقیقاتی
مرکز تحقیقات ایمنی غذا ودارو
روابط عمومی
معرفی مسئول روابط عموممی
شرح وظایف
منشور اخلاقی
دیدار مردمی معاون غذا ودارو
واحد حراست
معرفی مسئول حراست
واحد خبر حراست معاونت غذا ودارو
مدارک لازم جهت صدور آرم تردد خودرو
اتوماسیون اداری
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
اتوماسیون اداری
خدمات الکترونیکی
تماس با اداره
گالری تصاویر
تاریخ :
شنبه 14 آذر 1394
کد
156
برگزاری دوره های آموزشی آشنایی با روشهای کنترل آزمایشگاهی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تبریز
.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، به منظور تحقق شعار "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" و به جهت فرهنگ سازی و افزایش سطح آگاهی جامعه در مورد مصرف غذای سالم و ایمن ، دوره آموزشی
آشنایی با روشهای کنترل آزمایشگاهی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ویژه دبیران علوم تجربی و مربیان بهداشت ناحیه 3 آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با حضور معاون غذا و دارو ، مدیر
ناحیه 3 آموزش و پرورش استان، مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو و کارشناسان آزمایشگاه بمدت یک روز کاری برگزار گردید. در این دوره دبیران ارجمند علوم تجربی و مربیان محترم بهداشت با روشهای پایش باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، انواع نگهدارنده ها، رنگ و افزودنی های مجاز و غیر مجاز ، میکروب شناسی، فراورده های لبنی و گوشتی، کنترل انواع ظروف پلیمری بسته بندی، ضمن آموزش تئوری بصورت عملی نیز ، با انواع روشهای فیزیکو شیمیایی آزمایشگاهی و روشهای پیشرفته دستگاهی آشنا شدند. این دوره تا آخر سال در روز های پنجشنبه هر هفته برگزار خواهد گردید
.
برچسب ها
معاونت غذاودارو
غذای سالم