تاریخ : چهارشنبه 9 دي 1394
کد 174

هدف اصلی نظارت، اصلاح و بالا بردن کیفیت محصولات سلامت محور است

.


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تبریز: هدف اصلی نظارت، اصلاح و بالا بردن کیفیت محصولات سلامت محور است.

                به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر نعمتی قائم مقام معاون و مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در مصاحبه ای در خصوص نظارت بر واحدهای تولیدی استان گفتند: هدف اصلی سیستم نظارتی اصلاح و بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی می باشد و تا زمانی که خط قرمز وزارت بهد اشت یعنی سلامتی مردم به مخاطره نیافتد در حیطه قانون از تمامی واحدهای تولیدی بخصوص واحدهای تولیدی جدید و بدون تخلف حمایت خواهیم کرد.  وی همچنین به فرصت دهی و حمایت برای اصلاح و نوآوری محصولات واحدهای تولیدی اشاره کرده و افزودند کارشناسان نظارتی و با تجربه این معاونت در این خصوص همکاری های لازم را با واحدهای تولیدی جدید انجام داده و برای رفع مشکلات اولیه تولید ضمن ارائه مشورت های فنی و راهکارهای مفید سعی در کاهش زمان صدور پروانه های بهداشتی دارند. همچنین در حوزه تولیدات محصولات سلامت محور با همکاری سایر سازمانهای ذیربط برای تشویق سرمایه گذاران جهت تولید در این عرصه اقدامات مفیدی در دست اقدام داریم تا ضمن افزایش اشتغال زایی، محصولات با کیفیت و متنوع وارد بازار شوند.