دکتر جنت، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال کشور: بحث حلال محصولات تولیدی خوراکی و آشامیدنی از جنبه های اجتماعی و روحی بسیار حائز اهمیت می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دوره آموزشی یکروزه حلال، الزامات و رویکردها در صنایع غذایی در سالن شایان مهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور دکتر جنت رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال کشور برگزار گردید. در این دوره دکتر محبوب نعمتی به میهمانان خوشامد گویی کرده و بحث حلال را از مهمترین موضوعات روز دنیای اسلام عنوان کرده که می توان اقدمات و تحقیقات زیادی روی این موضوع انجام داد و پایان نامه های دانشجویی و پروژه های بزرگی برای این عمل تعریف کرد که متاسفانه زیاد روی این موضوع کار نشده است. دکترجنت نیز ضمن اشاره به تعریف اولیه از سلامت عمومی مردم، علاوه بر سلامت جسمی، به جنبه های اجتماعی و روحی آن اشاره کرده و بحث حلال را از این حیث مورد بسیار حائز اهمیت بیان کرد. در ادامه دکتر جنت ضمن بررسی موضوع تغییر ماهیت محصولات در طی فرایند تولید، به تحقیقات علمی و مباحث بررسی شده از این حیث و مباحث فقهی آن با همکاری حوزه علمیه قم با خروجی قابل استفاده و مطمئن برای مصرف کنندگان عنوان کرد. وی در ادامه دوره آموزشی به بررسی سامانه
ttac و فرایندهای واردات و ترخیص با این سامانه اشاره کرده و مراحل آن را بطور کلی توضیح داد.
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در جمع بیش از 400 نفر از مسئولین فنی واحدهای تولیدی آنها را ناظران و همکاران سازمان معرفی کرده و همکاری و صرفا یاد آوری و ظایف را از جمله اولویتهای کاری دانست.
در ادامه دوره آموزشی حجت السلام و المسلمین صادقی مدرس حوزه و دانشگاه در خصوص انواع حیوانات حلال گوشت و آشامیدنی های سنتی توضیحات کامل داد. همچنین کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال کشور فرایندهای صدور گواهی حلال و ثبت در سامانه حلال را به حاضرین در دوره آموزش دادند.