تاریخ : شنبه 28 مرداد 1396
کد 309

نشست هم اندیشی مدیران عامل واحدهای تولیدی انواع کیک و شکلات استان با معاون غذا و دارو

.



پیاده سازی برنامه پایش عملیاتی سازمان غذا و دارو نوعی جایگزین کردن غذای سالم  بجای مصرف دارو می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشست معاون غذا و دارو با مدیران عامل واحدهای تولیدی انواع کیک و شکلات با هدف کنترل و کاهش پارامترهای قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در محصولات تولیدی در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد. در این نشست هم اندیشی دکتر نعمتی معاون غذا و دارو ضمن خوشامد گویی به  مدیران عامل واحدهای تولیدی انواع کیک و شکلات از همراهی و همکاری آن ها برای رسیدن به اهداف سازمان غذا و دارو بخصوص پیاده سازی بالای 90 درصدی طرح نشانگر تغذیه ای در استان  تقدیر و تشکر کرد.
   دکتر نعمتی در ادامه افزود: افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت در کشور و ارتباط تنگاتنگ آن با میزان مصرف قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در تغذیه مردم، سازمان غذا و دارو را در مسیر کنترل و کاهش این مواد در محصولات تولیدی قرار داده و جایگزین کردن غذای سالم به جای داروهای مصرفی با پیاده سازی کامل برنامه هاتی عملیاتی گامی موثر در این عرصه می باشد.
در ادامه جلسه دکتر رمضانی مدیر اداره نظارت بر غذا و آشامیدنی معاونت غذا و دارو نیز ضمن اشاره به کاهش مقادیر نمک، قند و اسیدهای چرب ترانس در محصولات تولیدی افزود: هدف از این طرح از بین بردن و یا تغییر اساسی در فرمولاسیون به نحوی که بازار و مزاج مردم را تحت تاثیر آنی قرار دهد نیست و این امر با برنامه ریزی موثر و مداوم واحدهای تولیدی بدون لطمه به بازار فروش و بافت و فرمولاسیون محصول تولیدی در محصولاتی که امکان این کاهش وجود دارد مد نظر می باشد.
رمضانی ادامه داد: با توجه به ضریب اشغال بالای محصولات کیک و شکلات استان در کشور و ارتباط تنگاتنگ این محصولات با سلامت مردم، پایش و پالایش این محصولات نیز حائز اهمیت بوده و کنترل ضوابط و آیین نامه های تولیدی بایستی برای مدیران عامل استان از اهمیت خاصی برخوردار باشد. مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی همچنین برای پایداری اشتغال و بهبود بازار محصولات خوراکی و آشامیدنی همراهی و همکاری انجمن های صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مدیران عامل واحدهای تولیدی را برای مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور ضروری دانست.
در ادامه جلسه مدیران عامل واحدهای تولیدی نیز ضمن تشکر و قدردانی از دکتر نعمتی از طرح کاهش مقادیر قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس استقبال کرده و آمادگی خود برای همکاری در مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور با عزم جدی را اعلام کردند. در این جلسه نماینده انجمن صنایع غذایی استان، بالا بودن مقادیر نمک و قند در بعضی محصولات سنتی کشور، داشتن قوانین مشترک برای محصولات داخلی و وارداتی، شفاف سازی اخذ لوگوی حلال از سازمان ذیربط و نداشتن استراتژی مشترک و همکاری بین سازمان ها و ادارت دولتی در کشور را از جمله مشکلات و دغدغه های خود در عرصه تولید برشمردند.
دکتر نعمتی نیز در پایان جلسه ضمن استقبال از بیان پیشنهادات و نظرات مدیران عامل واحدهای تولیدی به بعضی مشکلات در عرصه تولید اذعان و از عزم این معاونت برای رفع و کاهش این مشکلات و پیگیری آن ها با همکاری سازمان های ذیربط  خبر داد.