تاریخ : يکشنبه 10 فروردين 1399
کد 396

• کنترل و نظارت بر تولید محصولات ضد عفونی کننده استان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر نعمتی معاون غذا و دارو گفت: بررسی و صدور مجوز محصولات ضد عفونی کننده برای واحدهای تولیدی اولین و شاید ساده ترین گام برای اقدامات این معاونت در این حوزه باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر نعمتی معاون غذا و دارو گفت: بررسی و صدور مجوز محصولات ضد عفونی کننده برای واحدهای تولیدی اولین و شاید ساده ترین گام برای اقدامات این معاونت در این حوزه باشد. بعد از صدور مجوز کارشناسان این معاونت از تمامی واحدهای تولیدی بصورت تصادفی بازدید کرده و ضمن بررسی فرایند تولید و نحوه بسته بندی، آزمایشات اولیه را در محل تولیدی انجام داده و نمونه برداری های لازم را نیز انجام می دهند. در صورت مشکوک بودن نتایج اولیه یا عدم رعایت قوانین و ضوابط بهداشتی در واحد تولیدی، ضمن توقیف کلیه محصولات موجود و درخواست فراخوان و جمع آوری محصولات از سطح عرضه توسط واحد تولیدی، از ادامه روند تولید نیز جلوگیری بعمل آمده تا آزمایشات تخصصی با دستگاه GC انجام گیرد.
دکتر نعمتی ادامه داد: در طول مدت تولید این محصولات بیش از 105 بار بازدید از واحدهای استانی انجام شده و نمونه برداری های مستمر در این خصوص همچنان ادامه دارد که در صورت تایید نهایی تخلف واحد تولیدی در اسرع وقت به مراجع قضایی معرفی و اقدامات لازم صورت می گیرد.