به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز فرماندار تبریز با هیاتی از شهرستان مراغه جهت بازدید از فرایند تولید پنیر سنتی لیقوان با حضور مدیر و روسای معاونت غذا و دارو تبریز بازدید کردند. هدف از این بازدید ضمن آشنایی بیشتر با فرایند تولید این پنیر گوسفندی بررسی نحوه صدور مجوزهای بهداشتی برای توسعه این محصول در شهرستان مراغه می باشد. دکتر مهدوی ضمن قدردانی از زحمات اهالی روستای لیقوان از تولید پنیر با شیر گوسفندی گفت: پنیر سنتی این منطقه به دلیل فراوری در دامنه کوه و نزدیکی به طبیعت، طعم خاص و منحصربفردی داشته و جزو بهترین پنیرهای ایران محسوب شود و در کشورهای اروپایی نیز شناخته شده است.وی ادامه داد پیگیر ثبت ملی این پنیر بهداشتی در کشور هستیم.
دکتر رمضانی مدیر غذا و آشامیدنی این معاونت نیز ضمن تشریح فرایند تولید پنیر سنتی به کلیه بازدید کنندگان فرایند بهداشتی سازی محیط تولید و فرایند صدور مجوزهای بهداشتی را بطور کامل توضیح داده و افزود: پنیر لیقوان با اخذ مجوزهای بهداشتی و رعیت پروتکل های بهداشتی گامی موثر در ثبت ملی این تولید برداشته و امیدواریم پنیرهای سنتی استان به تبع پنیر سنتی روستای لیقوان از جمله در مراغه اقدامات لازم را برای اخذ مجوزهای بهداشتی انجام دهند. در حال حاضر بیش از صد واحد تولیدی پنیر گوسفنی با اخذ مجوز در استان فعالیت میکنند که نظارت و کنترل های بهداشتی و نمونه برداری از آنها توسط کارشناسان این معاونت انجام می شود.
در این بازدید یک روزه از سردخانه بزرگ نگهداری پنیرهای سنتی و دو واحد تولیدی پنیر سنتی در روستای لیقوان بازدید بعمل آمد.