دکتر مسلم نجفی: تغذیه و تامین غذای سالم از اولویت های سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری ها می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر مسلم نجفی در نشست خبری هفته سلامت در سالن کنفرانس مرکز مطالعات اجتماعی دانشگاه ، ضمن تبریک عید فطر به اصحاب رسانه و همکاران دانشگاه، سهیم شدن حوزه غذا و دارو در فرایند افزایش سطح سلامت جامعه را مهم و با ارزش ارزیابی کرد و ادامه داد: تغذیه و تامین غذای سالم از اولویت های سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری ها می باشد که نقش اصلی را در این مهم ایفا می کند. وی در خصوص نقش دارو در سلامت عمومی مردم نیز به خبرنگاران گفت: درمان قطعی بیماران جز با تجویز منطقی دارو میسر نبوده و درحقیقت پیشانی سلامت و درمان بیماران تامین دارو خواهد بود که خوشبختانه با تلاش وزارت بهداشت و دانشگاه در این راستا، کمبودهای قبلی تا حد زیادی فروکش کرده و البته هنوز در وضعیت ایده ال نیستیم و اقلام محدود و مقطعی کمبودها را داریم که ان شاا... با تلاش بیشتر سعی خواهیم کرد برای شهروندان مشکلات جدی ایجاد نگردد.
همچنین دکتر نجفی در خصوص دستاوردهای حوزه غذا و آشامیدنی استان گفت: استان ما به عنوان شاخص در حوزه غذا و دارو، با بیش از ۱۱۰۰ واحد فعال در حوزه صنایع غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و صدور حداقل ۵۰۰۰ گواهی بهداشت صادرات در سال گذشته به بیش از ۴۰ کشور دنیا مانند کانادا، آلمان، ژاپن و کشورهای همسایه هزاران تن محصولات سلامت محور با استانداردهای بالای جهانی صادرات داشته است.
دکتر نجفی به موضوع لوازم پزشکی نیز اشاره و ادامه داد. در این خصوص کمبود جدی گزارش نشده و کمبودهای مقطعی با مدیریت و اقدامات بموقع به نحوی رفع شده و مشکل حادی نداریم.
معاون غذا و دارو در جواب یکی از خبرنگاران پیرامون پلمپ یکی از واحدهای تولید فراورده های گوشتی نیز توضیحاتی داد و گفت: در سال گذشته بیش از 6500 بازدید از واحدهای تولیدی توسط کارشناسان این معاونت صورت گرفته که این آمار جدا از بازرسی های مشترک، بررسی شکایات و نمونه برداری ها می باشد و تمام تلاش و نظارت های این معاونت جهت حفظ سلامت محصولات تولیدی می باشد که امکان تخلف نیز در بعضی واحدهای تولیدی مشاهده یا گزارش می شود که برخورد قانونی با آن ها انجام می گیرد که در این راستا در یکسال گذشته بیش از 50 واحد تولیدی به مراجع قضایی معرفی شدند.