به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اولین جلسه هماهنگی و هم اندیشی پیرامون ضوابط و معیارهای استقرار واحدهای تولیدی سلامت محور با حضور نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مدیر غذا، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و کارشناسان مرتبط در محل معاونت غذا و دارو برگزار گردید. دکتر مسلم نجفی معاون غذا و دارو هدف از تشکیل این جلسه را بحث و بررسی با رویکرد هماهنگی بیشتر بین سازمانی و رفع موانع احتمالی و تسریع امور مربوط به اخذ مجوزهای بهداشتی واحدهای تولیدی سلامت محور اعلام کرد. در این جلسه نسبت به تشکیل کمیته کارشناسی تخصصی با برگزاری جلسات منظم دو ماهانه برای پیگیری موارد مربوطه تاکید شد و در ادامه بخشنامه های نهایی ضوابط و معیارهای استقرار و استعلام اولیه واحدهای تولیدی سلامت محور و موارد مربوط به سامانه درگاه مجوزهای ملی مورد بحث و تبادل قرار گرفت.