دکتر مهدی ایمانی: تکریم ارباب رجوع و تسریع امور صدور مجوزهای بهداشتی از اهداف اصلی معاونت می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز کارشناسان مواد غذایی و آشامیدنی در قالب گروه بندی های تخصصی تقسیم بندی شده و شرح وظایف جداگانه ای جهت تسریع امور و رسیدگی به درخواست های مراجعین انجام می گیرد. دکتر مهدی ایمانی مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت، در این خصوص توضیح داده و افزود: کارشناسان در گروه های تخصصی شامل انواع شیرینی و شکلات- انواع نوشیدنی و مواد بسته بندی و ظروف- انواع غلات، حبوبات، عسل، مربا و غذاهای فراوری شده- افزودنی های خوراکی، گوشتی، لبنی و دریایی و بسته بندی انواع آجیل، تنقلات و لواشک و محصولات مشابه حضور داشته و ضمن هماهنگی امور با مدیریت، نظارت بر واحدهای تولیدی و کلیه امور اداری مربوط به واحدهای تولیدی را در گروه مربوطه انجام و مجوزهای بهداشتی را با توجه به تخصصی بودن موضوعات بررسی و در اسرع وقت صادر می کنند.
قابل ذکر است با اجرای این طرح ضمن تکریم ارباب رجوع، یکی از کارشناسان تخصصی هر گروه روزانه در معاونت حضور داشته و به درخواست ها و امورات مربوطه رسیدگی می کند.