هفدهمین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات و ماشین آلات وابسته در تبریز افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز مراسم افتتاحیه نمایشگاه شیرینی و شکلات ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور استاندار آذربایجان شرقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مدیر کل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و مقامات استانی، مدیران عامل واحدهای تولیدی، اساتید و دانشجویان در سالن شمس نمایشگاه بین المللی و دائمی تبریز برگزار شد. استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: تولید برای ماندگاری نیازمند کیفیت، نشان تجاری موثر و بازارسازی است. دکتر مالک رحمتی با اشاره به نقش نمایشگاهها در توسعه شبکه بازار، ارائه هنرمندانه محصول در نمایشگاهها و انعکاس رسانهای نمایشگاهها در بستر فضای مجازی را ضروری خواند. وی با بیان اینکه صنعت شیرینی و شکلات آذربایجان شرقی به عنوان قطب این صنعت به جایگاه اصلی خود رسیده است صدور ۲۱۵ هزار تن محصولات صنایع غذایی و صادرات شیرینی و شکلات استان به ۷۹ کشور دنیا را نشانگر ظرفیت بالای استان در این بخش دانست. دکتر بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز ضمن خیر مقدم به مقامات استانی و کشوری، و قدردانی از زحمات دست اندرکاران این نمایشگاه افزود: استان ما به عنوان قطب تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی بخصوص انواع شیرینی شکلات سهم عمده ای در تغذیه و سلامت مردم دارد. وی با تاکید بر ضرورت حمایت از تولید کنندگان گفت: از تولید کنندگان استانی در حد توان حمایت کرده و مسیر را برای تولید کنندگان تسهیل خواهیم کرد. دکتر عبدالعظیم بهفر مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این مراسم گفت: خوشحالیم قطب شمالغرب کشور با توانمندی بالا و منحصر بفرد و بهره گیری از نخبگان کشوری در دانشگاه توانسته است بر قله تولید و صادرات مواد غذایی کشور بایستد. گفتنی است؛ بیش از 61 واحد تولیدی و بازرگانی از سراسر کشور و کشورهای مختلف در این نمایشگاه تخصصی که از چهارم تا هفتم اردیبهشت ماه دایر است شرکت دارند و بازدید از این نمایشگاه از ساعت 15 الی 21 برای عموم شهروندان آزاد است.