در حاشیه برگزاری نمایشگاه، مدیر کل غذا و آشامیدنی از واحد تولیدی شیرینی و شکلات بازدید و با مدیران عامل چندین تولیدی استانی نشستی برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دکتر عبدالعظیم بهفر مدیر کل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با هیات همراه و مدیران معاونت قبل از افتتاحیه و شروع بکار نمایشگاه تخصصی شیری و شکلات ایران- تبریز، از مجموعه واحد تولیدی شرکت داداش برادر شونیز بازدید به عمل آورده و از نزدیک در در جریان تولید این ماده اولیه و موارد مطروحه در این خصوص قرار گرفت. در این بازدید چند ساعته دکتر بهفر از توانمندی های شیرینی و شکلات استان تحسین و اظهار امیدواری کرد در اینده ای نزدیک سعی داریم کلیه فرایندهای صدور مجوزهای مواد غذایی بصورت سامانه ای شده و بسیاری از مشکلات موجود در این مسیر رفع گردد. در این دیدار و بازدید صورت گرفته مدیر واحد تولیدی شرکت مذکور آقای بیوک از مشکلات مواد اولیه جهت واحدهای تولیدی به علت وجود تحریم و اصلاح مستندات در خواستی مواردی را مطرح کردند که مقرر شد پس از بررسی در اداره کل موانع موجو رفع و تسهیل گردد.
در ادامه حضور دکتر بهفر در تبریز و پیش از آغاز افتتاحیه نمایشگاه، در جلسه ای جداگانه نشستی با نمایندگان مدیران واحدهای تولیدی برگزار کرده و از نزدیک ضمن بررسی موارد از مشکلات موجود واحدهای تولیدی و موارد درخواستی صحبت شد که مقرر شد پیگیری موضوعات توسط معاونت غذا و دارو تبریز صورت پذیرد.
مدیر کل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن حضور در افتتاحیه نمایشگاه شیرینی و شکلات تبریزبا حضور استاندار آذربایجان شرقی، رئیس دانشگاه و مقامات استانی ضمن اظهار خشنودی از برگزاری نمایشگاه های تخصصی سلامت محور بخصوص شیرینی و شکلات در تبریزاظهار امیدواری کرد خوشحالیم قطب شمالغرب کشور با توانمندی بالا و منحصر بفرد و بهره گیری از نخبگان کشوری در دانشگاه توانسته بر قله تولید و صادرات مواد غذایی کشور بایستد و توفیق روزافزون برای توسعه این صنعت در کشور و استان آذربایجان شرقی داریم.
