به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سومین همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا در سالن همایش های صدا و سیما تهران با حضور دکتر بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر محمداسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مدیران سازمان غذا و دارو برگزار شد.
در این همایش دکتر مهدی ایمانی، مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان مدیر برتر این حوزه انتخاب شده و تقدیرنامه و تندیس ویژه روز جهانی ایمنی غذا با لوگوی سازمان غذا و دارو را از وزیر بهداشت و درمان دریافت کرد.
گفتنی است از فعالان واحدهای تولیدی برترحوزه ایمنی و سلامت غذا در قالب «شرکتهای برتر و سرآمد از نقطه نظر ارتقای ایمنی و بهداشت تولید مواد غذایی در زنجیره تامین (پیش تولید تا عرضه)، محصولات غذایی و آشامیدنی ارتقا یافته از نظر سطح ایمنی و سلامت و مسئولین فنی با اثربخشی ملی در موضوع ایمنی و سلامت غذا (حامیان ایمنی و سلامت غذا)» بر اساس شاخصهای معین، تقدیرشد.
در این همایش همچنین از واحد تولیدی شونیز (داداش برادر) تبریز نیز به عنوان واحد فعال و برتر تقدیر به عمل آمد.