به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشست مدیریت غذا و اشامیدنی و همکاران این معاونت با کارشناسان شبکه بهداشت و درمان به همت و میزبانی شبکه بهداشت شهرستان شبستر در محل سالن کنفرانس این شبکه برگزار گردید.
در این نشست دکتر علی نیر پور رءیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شبستر ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین از حضور دکتر ایمانی مدیر غذا و اشامیدنی و سایر همکاران معاونت قدردانی کرده و افزود اهمیت حوزه غذا و آشامیدنی برای همگان روشن هست و این شهرستان نیز با دارا بودن بیش از 300 واحد تولیدی در حوزه های مرتبط پیشتاز تولید محصولات غذایی و اشامیدنی استان بوده و علی رغم محدودیت تعداد پرسنل به تلاش و نظارت در این حوزه اهتمام ویژه ای دارد .
در ادامه جلسه دکتر مهدی ایمانی ضمن تشکر از برگزاری این جلسه، همکاری تنگاتنگ با کلیه کارشناسان شبکه درحوزه نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی را مد نظر قرار داده و ادامه داد: نظارت بر بیش از 2000 واحد تولیدی و سطح عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی صرفا با نیروهای ستادی بطور کامل امکان پذیر نبوده بایستی از توان و نیروهای توانمند و بازوان اصلی ستاد نظارتی یعنی کارشناسان شبکه در این خصوص کمک گرفته و بهره برد. وی در ادامه به تفویض برخی امور به شبکه های بهداشت اشاره کرده و افزود: در نظر داریم برخی امورات مربوط به نمونه برداری جهت تمدید پروانه های ساخت و بررسی شکایات محصولات تولیدی به شبکه های استانی تفویض گردد و در این خصوص آموزش های لازم نیز مد نظر قرار خواهد گرفت. وی همچنین به مسائل حوزه محصولات سلامت قاچاق و غیر مجاز نیز اشاره کرده و افزود: علی رغم درخواست برخی ارگان ها جهت آزمایش و بررسی محصولات قاچاق سلامت محور و اظهار نظر در این خصوص باید اشاره کرد، با توجه به حساسیت موضوع و اهمیت سلامت مردم و پیچیدگی و هزینه های بالای برخی آزمایشات، مواد و محصولاتی قاچاق که منشا مواد اولیه، فرایند تولید بسته بندی و حتی نگهداری و انبارش آن نامشخص و قابل کنترل نیست به هیچ عنوان ارزش آزمایش و اظهار نظر صریح نداشته و بایستی از چرخه مصرف خارج و معدوم گردند. در ادامه جلسه حجه الاسلام جبرائیلی از قضات شهرستان شبستر در خصوص موارد حقوقی محصولات سلامت محور و نحوه تکمیل پرونده های واحدهای تولیدی خاطی و متخلف، ارسال و پیگیری آن ها در مراجع قضایی توضیحاتی ارائه داد. در این نشست دکتر همایونی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی نیز در خصوص تقلبات مواد غذایی و نحوه تشخیص و کنترل آن ها سخنرانی کرد. در انتهای این نشست کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها مسائل و مشکلات موجود در خصوص نظارت بر محصولات سلامت محور تولیدی و سطح عرضه، لزوم همکاری بیشتر کارشناسان ستادی با آنان و ارسال بموقع رونوشت پروانه های ساخت و... را مطرح کردند.