شرح وظایف اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
 
1) برنامه ریزی و تدوین برنامه های عملیاتی، ارزیابی شاخص های کنترلی و گزارش پیشرفت وتحقیق اهداف
2) بازرسی،نظارت وپایش شرایط خوب ساخت درواحدهای تولیدی تحت پوشش قبل ازتولید و پس از راه اندازی کارخانه جهت صدورگواهی GMP
3) رسیدگی به شکایات و نقص کیفی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل در صورت لزوم پیگیری ریکال فرآورده ها
4) برنامه ریزی به منظور تهیه و تامین فرآورده های متابولیک و شیرخشک های رژیمی
5) نظارت بر توزیع و عرضه فرآورده های متابولیک و شیرخشک های رژیمی
6) بررسی اولیه محل های معرفی شده جهت تاسیس واحدهای تولیدی تحت پوشش یا نگهداری فرآورده های طبیعی،سنتی ومکمل
7) انجام مکاتبات مرتبط با واحد های تحت پوشش و پاسخگویی به مکاتبات دارو
8) برگزاری جلسات و شرکت در جلسات مرتبط با فعالیت های اداره
9) آموزش عمومی و تخصصی در خصوص گیاهان دارویی،داروهای گیاهی و فرآورده های سنتی
10) نظارت برامحای اقلام ضایعاتی فرآورده های تحت پوشش
11) انجام PMQC و ارسال نمونه ها به آزمایشگاه های معرفی شده
12) شرکت در جلسات آموزشی به منظور ارتقا سطح دانش و مهارت کارشناسان
13) نظارت بر عملکرد عطاری های حوزه تحت پوشش
14) نظارت بر عملکرد باشگاه های بدنسازی حوزه تحت پوشش
15)نظارت بر عملکرد شرکت های پخش فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل،شیر خشک های رژیمی و غذای ویژه تحت پوشش
16) نظارت بر عملکرد داروخانه های تحت پوشش
17) نظارت بر عملکرد کارخانه های تولیدی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل،شیر خشک های رژیمی و غذای ویژه تحت پوشش