مدیریت خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی

 

 

شرح وظایف کارشناسان نظارتی مواد خوراکی، آشامیدنی:

 

-بازرسی از واحدهای تولیدی تحت پوشش مطابق برنامه از پیش تعیین شده

 

-نمونه برداری ادواری از محصوالت تولیدشده در واحدهای تولیدی تحت پوشش

 

-پیگیری نواقص موجود در واحدهای تولیدی

 

-پیگیری وانعکاس روند رفع نواقص اعالم شده توسط کارشناسان مدیریت غذا

 

-پیگیری واجرای دقیق مفاد بخشنامه ها،دستورالعمل ها ومکاتبات ارسالی از مدیریت غذا

 

-تکمیل وارسال فرم های آماری مطابق با فرم های ارسالی بصورت ماهانه

 

-انجام بازدید استعلام تاسیس کارخانجات

 

-رسیدگی به شکایات واصله

 

-شرکت در دوره های آموزشی

 

-انجام امورمربوط به توقیف،معدوم محصوالت وپلمب خطوط تولیدمطابق بادستورالعمل های مدیریت نظارت برمواد غذایی

 

-انجام امورمربوط به طرح هایPRPs ،PMS ،امتیازبندی کارخانجات و...

 

-مشارکت درانجام اموراطالع رسانی درحوزه غذا)تهیه پمفلت،بروشورو...

 

-انجام کلیه فعالیت های مرتبط بابرنامه استراتژیک

 
انجام کلیه امور تفویض اختیار شده توسط معاونت غذا و داروی استان