شرح وظایف کارشناسان نظارتی مواد خوراکی، آشامیدنی:
-بازرسی از واحدهای تولیدی تحت پوشش مطابق برنامه از پیش تعیین شده
-نمونه برداری ادواری از محصوالت تولیدشده در واحدهای تولیدی تحت پوشش
-پیگیری نواقص موجود در واحدهای تولیدی
-پیگیری وانعکاس روند رفع نواقص اعالم شده توسط کارشناسان مدیریت غذا
-پیگیری واجرای دقیق مفاد بخشنامه ها،دستورالعمل ها ومکاتبات ارسالی از مدیریت غذا
-تکمیل وارسال فرم های آماری مطابق با فرم های ارسالی بصورت ماهانه
-انجام بازدید استعلام تاسیس کارخانجات
-رسیدگی به شکایات واصله
-شرکت در دوره های آموزشی
-انجام امورمربوط به توقیف،معدوم محصوالت وپلمب خطوط تولیدمطابق بادستورالعمل های مدیریت نظارت برمواد غذایی
-انجام امورمربوط به طرح هایPRPs ،PMS ،امتیازبندی کارخانجات و...
-مشارکت درانجام اموراطالع رسانی درحوزه غذا)تهیه پمفلت،بروشورو...
-انجام کلیه فعالیت های مرتبط بابرنامه استراتژیک
انجام کلیه امور تفویض اختیار شده توسط معاونت غذا و داروی استان