صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
EN
دسترسی سریع
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
صفحه اصلی
معاونت
تاریخچه معاونت
معرفی معاون غذا و دارو
اهداف سازمان
چارت سازمانی
تماس با معاونت
مدیریت ها
مدیریت نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
مدیریت نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی
مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی
ادارات
اداره فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل
اداره پیشگیری از قاچاق
اداره امور عمومی
مرکز تحقیقاتی
مرکز تحقیقات ایمنی غذا ودارو
روابط عمومی
معرفی مسئول روابط عموممی
شرح وظایف
منشور اخلاقی
دیدار مردمی معاون غذا ودارو
واحد حراست
معرفی مسئول حراست
واحد خبر حراست معاونت غذا ودارو
مدارک لازم جهت صدور آرم تردد خودرو
اتوماسیون اداری
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
اتوماسیون اداری
خدمات الکترونیکی
تماس با اداره
گالری تصاویر
قراردادی صدور پروانه
فرم رسیدگی به صدور پروانه
فرم پروانه ساخت
فرم پروانه ساخت تولید قراردادی
فرم پروانه ساخت تولید قراردادی برای صادرات
فرم پروانه ساخت جهت صادرات
دستور العمل اجرایی نحوه صدور ،اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت
صدور پروانه جهت صادرات
راهنمای ثبت نام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه
راهنمای ثبت مدیر عامل
راهنمای ثبت درخواست پروانه منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی
دستورالعمل نشانگر 688-4792
دستورالعمل تخلفات ttac
ttac راهنمای مسئول فنی
راهنمای ثبت نام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه
آئين نامه اجرائي ماده ۷ قانون مواد خوردني وآشاميدني وآرايشي وبهداشتي
آئين نامه اجرائي ماده ۸ و۹ قانون خوردني
بخشنامه ضوابط محصولات پلیمری
بخشنامه های برچسب گذاری محصولات تراریخته
چارت جدید مسئولین فنی صنایع غذایی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات
حداقل ضوابط فني و بهداشتي انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي (بازنگري اول)
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي كيترينگ
دستور العمل اجرايي نحوه بررسي و افزايش زمان ماندگاري مواد اوليه غذايي و آرايشي و بهداشتي بازنگري دوم
6