يکشنبه 11 خرداد 1404 - 04 ذو الحجة 1446
  شرح وظایف کارشناسان نظارتی مواد خوراکی

شرح وظایف کارشناسان نظارتی مواد خوراکی، آشامیدنی:

-بازرسی از واحدهای تولیدی تحت پوشش مطابق برنامه از پیش تعیین شده

-نمونه برداری ادواری از محصوالت تولیدشده در واحدهای تولیدی تحت پوشش

-پیگیری نواقص موجود در واحدهای تولیدی

-پیگیری وانعکاس روند رفع نواقص اعلام شده توسط کارشناسان مدیریت غذا

-پیگیری واجرای دقیق مفاد بخشنامه ها،دستورالعمل ها ومکاتبات ارسالی از مدیریت غذا

-تکمیل وارسال فرم های آماری مطابق با فرم های ارسالی بصورت ماهانه

-انجام بازدید استعلام تاسیس کارخانجات

-رسیدگی به شکایات واصله

-شرکت در دوره های آموزشی

-انجام امورمربوط به توقیف،معدوم محصوالت وپلمب خطوط تولیدمطابق بادستورالعمل های مدیریت نظارت برمواد غذایی

-انجام امورمربوط به طرح هایPRPs ،PMS ،امتیازبندی کارخانجات و...

-مشارکت درانجام اموراطالع رسانی درحوزه غذا)تهیه پمفلت،بروشورو...

-انجام کلیه فعالیت های مرتبط بابرنامه استراتژیک

انجام کلیه امور تفویض اختیار شده توسط معاونت غذا و داروی استان

 

 

 


 
اوقات شرعی 
 
 ورود
نام کاربری:
کلمه عبور:
کلمه عبور را فراموش کردم
عضویت