- بازرسی فنی وبهداشتی مراکز تولید ونگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و اعمال روشهای نوین کنترل
-
شناسایی واحدهاِی تولیدی غیرمجاز واعمال ضوابط وقوانین در مورد آنها
-
صدور مجوز ورود مواد اولیه غذایی آرایشی بهداشتِی(در مورد مواد فرآوری شده از طریق اداره کل مجوز صادر می گردد)
-
صدور گواهی بهداشتی برای صادرات مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
-
صدور پروانه مسئول فنی واقدام برای اخذ پروانه های تاسیس بهره برداری و ساخت از طریق اداره کل
-
شرکت درکمیته های کنترل ونظارت وشرکت درتهیه استانداردهای مربوط به روشهای ساخت وکنترل موادخوردنی-آشامیدنی.
-
مطالعه وجمع آوری اطلاعات فنی در مورد مواد خوردنی-آشامیدنی وارده به کشور .
-
بررسی فرمولها وترکیبات موادغذایی- آشامیدنی وارده به کشور ومیزان اختلاف آنها بافرمول وترکیب اولیه ارائه شده.
-
اقدام به تشکیل واداره کنفرانس- سمینارها جهت آشنا ساختن کارمندان باخط مشی وروشهای مربوط.
-
پیگیری پرونده های ارسالی تخلفات واحدهای تولیدی به مراجع قضایی تاحصول نتیجه .
-
مطالعه درمورد مواد مختلفی که مصرف آنها ازطرف سازمانهای بهداشتی و بین المللی منع شده است وتهیه گزارش به مقام مسئول.
-
آموزش مسئولین فنی کارخانجات ودانشجوِیان وهمکاری در تهیه برنامه های آموزشی واطلاع رسانی از طریق رسانه های گروهی
-
نظارت بر اجرای GMPوGHPدر مراکز تولید ونگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و تلاش برای ایجاد بستر مناسب برای اخذ گواهی HACCP