• بازرسی فنی وبهداشتی مراکز تولید ونگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و اعمال روشهای نوین کنترل
  • شناسایی واحدهاِی تولیدی غیرمجاز واعمال ضوابط وقوانین در مورد آنها

  • صدور مجوز ورود مواد اولیه غذایی آرایشی بهداشتِی(در مورد مواد فرآوری شده از طریق اداره کل مجوز صادر می گردد)

  • صدور گواهی بهداشتی برای صادرات مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

  •  صدور پروانه مسئول فنی واقدام برای اخذ پروانه های تاسیس بهره برداری و ساخت از طریق اداره کل

  • شرکت درکمیته های کنترل ونظارت وشرکت درتهیه استانداردهای مربوط به روشهای ساخت وکنترل موادخوردنی-آشامیدنی.

  • مطالعه وجمع آوری اطلاعات فنی در مورد مواد خوردنی-آشامیدنی وارده به کشور . 

  • بررسی فرمولها وترکیبات موادغذایی- آشامیدنی وارده به کشور ومیزان اختلاف آنها بافرمول وترکیب اولیه ارائه شده.

  • اقدام به تشکیل واداره کنفرانس- سمینارها جهت آشنا ساختن کارمندان باخط مشی وروشهای مربوط.

  • پیگیری پرونده های ارسالی تخلفات واحدهای تولیدی به مراجع قضایی تاحصول نتیجه .

  • مطالعه درمورد مواد مختلفی که مصرف آنها ازطرف سازمانهای بهداشتی و بین المللی منع شده است وتهیه گزارش به مقام مسئول.

  • آموزش  مسئولین فنی  کارخانجات ودانشجوِیان  وهمکاری در تهیه برنامه های آموزشی واطلاع رسانی از طریق رسانه های گروهی

  • نظارت بر اجرای GMPوGHPدر مراکز تولید ونگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و تلاش برای ایجاد بستر مناسب برای اخذ گواهی HACCP

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: