اخبار و اطلاعیه ها
طرح هرگونه انتقاد، شکایت، تشکر و یا پیشنهاد در حوز...
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در تعطیلات نوروزی شهروندان ه...بازدید معاون غذا و دارو از داروخانه های فعال در ای...
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دکتر محمد رضا سیاهی معاون غذا و دارو...دکتر مهدی ایمانی: محصولات سلامت محوری قاچاق که من...
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشست مدیریت...آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگ...
طی ابلاغ صادره از سوی دکتر احمدرضا جودتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز، د...گشایش نوزدهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات و ملزومات پز...
افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات پزشکی (بیمارستانی، آزمایشگاهی، دند...برگزاری نوزدهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات و ملزومات ...
نوزدهمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات پزشکی (بیمارستانی، آزمایشگاهی، دندانپزشکی و...همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد...
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین با اشاره به نقش وزارت جهاد...دکتر یوسف جواد زاده: زنجیره تامین داروی استان ازمح...
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشست مدیران...امکان جستجوی شیر خشک به سامانه تی تک افزوده شد.
به منظور سهولت دسترسی شهروندان به شیر خشک های مورد نیاز امکان جستجوی شیر خش...کسب رتبه برتر توسط اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و...
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان معاونت برتر کشوری در حو...دکتر نجفی، دبیر قطب شمالغرب کشور: تلاش ها در راست...
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اولین نشس...معاون فنی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان ...
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر اسحاق ...چشم انداز معاونت غذا و دارو
مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی
اداره نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی نیز به عنوان زیر مجموعه معاونت غذا و دارو و دانشگاه، پیرو رسالت یادشده، می باشد،. لذا ارتقاء کیفیت خدمات و وظایف محوله را در جهت افزایش رضایتمندی ارباب رجوع سرلوحه کارخود می داند. بر این اساس، ضمن حرکت در چارچوب قوانین و اهداف تعریف شده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سیاستهای برنامه های توسعه، اهداف کلی به شرح زیر را مد نظر دارد. اهداف کلی : ارتقاء و توسعه سلامت اقلام سلامت محور و پیگیری به موقع شکایات، افزایش سرعت، دقت و کیفیت اجرای فرایندها در راستای افزایش رضایت ارباب رجوع و افزایش کارایی و کاهش هزینه ها
مدیریت نظارت بر دارو و مواد مخدر
نظارت بر حسن اجرای آئین نامهها و ضوابط مرتبط با امور داروخانهها و شرکتهای پخش دارو نظارت بر عملکرد داروخانههای بخش دولتی (مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها) و خصوصی در زمینه نحوۀ ارائه خدمات دارویی و ارزشیابی داروخانه ها درجهت ارتقاء خدمات دارویی نظارت بر عملکرد شرکتهای پخش دارویی در زمینه نحوۀ توزیع دارو برگزاری کمیسیون قانونی امور داروخانه ها (کمیسیون ماده ۲۰ ) به منظور تصمیم گیری در خصوص موارد مربوط به کمیسیون و اجرای آیین نامه ها، ضوابط و دستورالعملهای مرتبط با امور داروخانه ها تکمیل مدارک متقاضیان واجد شرایط تاسیس داروخانه به منظور صدورموافقت اصولی بر اساس ضوابط و مقررات صدور و تمدید مجوزهای مربوط به داروخانهها (مجوزهای تاسیس، مسئول فنی) تهیه، نگهداری و توزیع داروهای مخدر به واحدهای تابعه دانشگاه (بیمارستانها و مراکز جراحی)و تحویل داروهای مخدر به بیماران صعبالعلاج تامین داروهای مخدر مورد نیاز مراکز درمان سوء مصرف مواد بخش دولتی و خصوصی و نظارت بر نحوۀ مصرف داروهای مذکور مورد نیاز بیماران مبتلا به سوء مصرف مواد مخدر تخصیص سهمیه برخی از داروهای خاص و مشمول سهمیه بندی به داروخانههای منتخب و اطلاع رسانی لازم .
مدیریت فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
فرآورده های طبیعی، گیاهی، سنتی و مکمل به عنوان بخش جدانشدنی از درمان در کنار دیگر داروهای شیمیایی قابل استفاده برای بیماران و به صورت عمومی در دسترس مردم قرار میگیرد. نظارت، بازرسی و پایش بر کارخانه های تولیدی، شرکت های صاحب پروانه، مراکز پخش و داروخانه ها از اهم فعالیتهای اداره فراورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک می باشد. علاوه بر فعالیت در حیطه نظارت و بازرسی، بررسی اولیه پرونده درخواست صدور یا تمدید پروانه ساخت فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل نیز از وظایف سازمانی این اداره میباشد. بخش دیگر از فعالیتهای این اداره شامل نظارت بر توزیع عادلانه و در دسترس بودن شیرخشکهای رژیمی و غذاهای ویژه میباشد. اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل با اهتمام به مدیریت دانش در بخش نظارت و استفاده از توان داخلی و افزایش سطح سواد و آگاهی افراد متخصص و غیر متخصص جامعه و با هدف ارتقاء سلامت و کیفیت فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل تغذیه ای، فرآورده های ویژه بیماران متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذاهای ویژه در سازمان غذا و دارو وظیفه خدمت رسانی به شهروندان را به عهده دارد.
مدیریت پایش فرآورده های سلامت
پیادهسازی الزامات ایمنی دارویی و فرآوردههای سلامت، بهبود شاخصهای تجویز و مصرف منطقی دارو و سایر فرآوردههای سلامت ایجاد دسترسی عادلانه به مشاوره دارویی، اطلاعات دارویی و کنترل مسمومیت ها،کمک به تبیین و نظارت بر نقش داروسازان در عرضه خدمات سرپایی و بستری ،مدیریت و کاهش هزینههای مصرف دارو و سایر فرآوردههای سلامت،برنامهریزی و نظارت بر مصرف داروها و فرآوردههای سلامت در بیماران بستری و سرپایی،اجرا و نظارت بر برگزاری برنامههای آموزشی برای افزایش آگاهی و دانش عمومی و تخصصیدر مورد تجویز و مصرف منطقی، فارماکوویژیلانس، عوارض ناخواسته، خطاها، اطلاعرسانی دارو و کنترل مسمومیتهای ناشی از داروها و سایر فرآوردههای سلامت در بیمارستانها، مراکز و موسسات درمانی و دارویی تحت پوشش دانشگاه برگزاری کمیتههای تجویز و مصرف منطقی دارو،انتشار راهنماها و استانداردهای تجویز و مصرف منطقی، فارماکوویژیلانس، عوارض ناخواسته، خطاها، اطلاعرسانی دارو، کنترل مسمومیت، دستورالعملهای توزیع و مصرف داروها و فرآوردههای سلامت، اطلاع رسانی و برگزاری مناسبتهای سلامتی،اطلاع رسانی و نظارت بر اجرای طرح های HSR مرتبط با معاونت غذا و دارو،نظارت بر اجرا و راهبری برنامههای تجویز و مصرف منطقی، اطلاعرسانی دارو…
مدیریت تجهیزات پزشکی
رسالت این واحد، ساماندهی وضعیت تجهیزات و ملزومات پزشکی مصرفی در چارچوب قوانین، ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی درسطح مراکز درمانی تابعه در راستای بهبود خدمات ارائه شده به بیماران و نظارت بر نحوه تامین، توزیع، عرضه، مصرف، نگهداشت، کیفیت، ایمنی و اثربخشی این وسایل در این مراکز است .از دیگر اقدامات مدیریت تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، می توان به نظارت برتجهیزات و ملزومات پزشکی در مراکز درمانی با انجام بازدیدهای ارزیابی مراکز دولتی و خصوصی، رسیدگی به شکایات واصله و ارجاع موارد تخلف به اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی و مراجع قانونی اشاره نمود.
مدیریت آزمایشگاه
آزمایشگاه کنترل غذا، دارو، تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال های آتی، بدنبال بهبود و ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات غذایی، دارویی و پزشکی است. با پیشرفت تکنولوژی و تحقیقات علمی، دستیابی به روشهای جدیدتر و دقیقتر برای بررسی ایمنی و کیفیت محصولات غذایی، دارویی و کیتهای آزمایشگاهی در برنامه این مدیریت قرار دارد. همچنین، ارتقاء سطح آزمایشگاه های کنترل کیفیت محصولات کارخانجات تولیدی، از جمله اهداف آینده این مدیریت می باشد. با توسعه تکنولوژیهای مختلف مانند هوش مصنوعی، مدلسازی سه بعدی و استفاده از دادههای بزرگ بدست آمده از دستگاه های پیشرفته، بررسی ایمنی و کیفیت محصولات بهبود مییابد و این امر، بهبود در کیفیت زندگی آحاد مردم را بدنبال خواهد داشت. باارتقای توانمندیهای آزمایشگاهی و تکنولوژیهای مورد استفاده، انتظار میرود که آزمایشگاه کنترل غذا، دارو، تجهیزات پزشکی علوم پزشکی تهران در آینده بتواند نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت عمومی و بهبود کیفیت زندگی در کشور ایفا کند.